Referater af arrangementer

 

Fællesspisning fredag, den 17. april 2015.
Hyggelig aften i forsamlingshuset med ca. 70 spisende gæster. Menuen var mørbradgryde med kartofler, ris og salat. Sidst men ikke mindst var der citronfromage til dessert. Mums!

Oprydningsdag ved forsamlingshuset, den 18. april 2015.
Der var mødt 11 hjælpsomme sjæle op ud over bestyrelsen på dagen. Der blev startet blidt ud med kaffe og rundstykker og derefter tog vi fat. Vi pudsede pokaler, malede multibanen, fik luet fliserne og petanquebanen, skiftede træ på nogle af bænkene og fik malet nogle af legeredskaberne. Jens Væver museet blev også frisket op og der blev sået blomsterfrø under vejskiltene i byen. Så nu venter vi spændt på at de kommer op. Alt foregik i dejligt solskin.

Dilettant 2015.
Lørdag, den 21. marts opførte de lokale talenter et dilettantstykke, som hed ”Kampen om den kolde hane”, og det gjorde de virkelig godt. Der var 60 fremmødte til opførelsen om lørdagen og der var efterfølgende spisning og dans. Det var en rigtig hyggelig aften.
Mandag, den 23. marts var der en ekstra forestilling, som samlede ca. 55 personer. Bagefter blev der nydt en kop kaffe og hjemmebagt kage.
Der skal lyde en stor tak til alle som har medvirket i stykket. Vi er bevidste om, at der er brugt rigtig mange frivillige timer på at øve i de sidste 3 måneder, men heldigvis er der givet udtryk for, at det har været rigtig sjov at deltage. Så måske de er klar til et ny forestilling til næste år??

 

Gymnatikopvisning d. 7. marts 2015
Krejbjerg Borger- og Idrætsforening afholdte årets gymnastikopvisning i Pulsen/Sparekassen Balling Hallen lørdag den 7. marts 2015.03.17
Der var omkring 160 fremmødte, som kom for at se, hvad de forskellige hold havde lært i vinterens løb. Første hold på gulvet var ”Boblerne” fra Skive, så Elite-drengen fra Thy, så Krejbjergs ”Parholdet” og til sidst sluttede Skyum Idrætsefterskole af med et meget flot program.
Det var fire meget dygtige og forskellige hold, som viste deres dygtighed og kunnen. Der var flotte spring, gode serier, rytmik osv. De formåede at give alle en rigtig god oplevelse, så det var en rigtig hyggelig dag.
Parholdet, som består af ca. 100 gymnaster, har nu i 38 år været med til gymnastikopvisning, og med den samme leder Mette B. Stisen. Hun er en unik person, som med sit altid smilende og glade humør forstår at sprede glæde omkring sig og sine omgivelser.

 

Badmintonstævne lørdag, den 21. feb. 2015
Dagen startede med kaffe og rundstykker. Derefter blev der trukket lod om, hvem de forskellige fremmødte skulle spille sammen med. Der var i alt 17 tilmeldte.
Der blev spillet mange jævnbyrdige kampe og det blev da også til flere 3. sæt. Der blev svedt og kæmpet til det sidste.
Vinderne i Dame-double: 1. Åse Frostholm og Birgitte Christensen
2. Bente Rossen og Anne Marie Frederiksen

Vindere i Herre-double: 1. Rasmus Johnsen og Søren Johnsen
2. Jan Vestergård og Helge Zetterquist

Vindere i Mix-double: 1. Åse Frostholm og Helge Zetterquist
2. Bente Sørensen og Henning Frostholm

Der blev spillet kampe fra kl. 10.00 – 17.30.

Om aftenen mødte de op, som havde lyst – til en omgang flæskesteg med hele moletjavsen. Det blev en hel lille fællesspisning, som afslutning på hele dagen.

Hyggelig dag med god tilslutning.
Fællesspisning fredag, den 20. feb. 2015
Hyggelig aften i forsamlingshuset med ca. 65 spisende gæster. Dejlig menu – Bøf med løg og fløderand med jordbærsovs. Velbekomme!

Fastelavnsfest søndag, den 15. feb. 2015
Selv om fastelavnsfesten faldt sammen med vinterferien, var der alligevel tilmeldt 22 børn og 20 voksne.

Der var mange sjove og festlige udklædte børn, som først slog katten af tønderne og derefter spiste fastelavnsboller. Så var der frit spil – musik, stoledans, fangeleg, lakridsspisning og ballondans m.m.

En hyggelig dag, hvor alle kunne være med.
Hjerterstarterkursus mandag, den 23. feb. 2015

Der blev afholdt hjerterstarter-kursus ovennævnte dato i forsamlingshuset.
Det var Martin Dyrmose, som var instruktør og det gjorde han godt og grundigt. De 12 tilmeldte fik lov at prøve de forskellige øvelser, som er med til at give en person ”hjerte-massage” og man fik lov til at øve sig i, hvordan man anvender hjerterstarteren.

Lukket for kommentarer